Balatonföldvár

Balatonföldvár

Számlaszámunk

Szigetvári Takarék 50800300-10212776

Ki van itt?

Oldalainkat 13 vendég böngészi

Csatlakozz hozzánk!!!

Nyelv választás

English Bulgarian Czech French German Italian Polish Portuguese Russian Spanish Swedish Lithuanian Serbian Slovak Slovenian Hungarian

Szakosztályok

Vitorlázás
Evezés

Időjárás előrejelzés

Időjárás előrejelzés

VVEB Házibajnokság E-mail

Tisztelt Sporttársak!

 

 

Soha nem látott ekkora mezőnyt a VVEB közönsége Házi Bajnokságon. Összesen 12 hajóegység indult, különböző hajóosztályokban, az optimisttől, a laseren keresztül a Sudár Regattáig. 

 

Dévényi Gyula pl. a saját kezüleg felújított kalózt vetette be a siker érdekében. Holovits Csaba 2 személyes Laser-el próbálkozott, ami a Yardstick megállapításnál egy kis fejtörést okozott.  

A gyenge É-K-i szélben 2 futamot sikerült lebonyolítani. Az első helyet (Ys korrekció után) Durbák Marci szerezte meg Optimistben . Marcit még a sárga Friendship legénysége sem tudta megállítani, akik a vitorlázásban eddig nem ismert kiemeléses módszerrel próbálták megállítani.

Mivel Marci nem az egyesület versenyzője, a Bajnoki Kupára ismét Gömöry Ági(Laser) neve került fel. 2. helyen Csiszér Csaba (Laser), 3. helyen a Bezeréti Miki kormányozta Pontilla (Sugár Regatta) került, legénysége Osváth Márton, 

A verseny és a díjkiosztó után Hidasi Laci kiváló pásztor tarhonyájával csillapítottuk éhségünket.

Köszönjük a részvételt, és kitartás jövő tavaszig.

 

Nanszák György 

 

Módosítás dátuma: 2009. október 13. kedd, 13:32
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack